Tennisvereniging Stiens


TV Stiens gaat voor groen

De energiezuinige LED baanverlichting is in gebruik genomen en daarmee gaan we voor groen.We realiseren meerdere doelen tegelijk. Er wordt een belangrijke stap gezet op de weg naar het verder verduurzamen van de vereniging. Met de LED verlichting is er een forse besparing op de energiekosten. De aanzienlijke kwaliteitsverbetering van de baanverlichting bevordert het speelplezier.

Lees verder

Lampen vervanging
Dinsdag 20 september wordt gestart met de werkzaamheden ter vervanging van de huidige verlichting naar led-verlichting. Dat kan betekenen dat er tijdens die werkzaamheden minder banen beschikbaar zijn voor de leden om te tennissen.

Clubkampioenen dubbel 2016

In dames en heren dubbels, van 15 tot 78 jaar, werd gestreden om de clubkampioenschappen. In de week van 3 tot en met 9 september werden met 55 deelnemers 66 wedstrijden gespeeld.

Lees verder

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2016 DUBBEL
van zaterdag 3 tot en met vrijdag 9 september. Het is de bedoeling dat we het eerste weekend veel wedstrijden gaan spelen en na 7 sportieve dagen de clubkampioenschappen afsluiten op vrijdagavond met spannende finalewedstrijden, en verder weer een super gezellige avond.

Ieder lid mag en kan meedoen. Het maakt niet uit of je al veel hebt getennist of bijna niet. Het is ook niet nodig dat je ervaring met wedstrijden hebt.

Inschrijven via www.toernooi.nl


Clubkampioenen enkel&mix 2016

Regen, zon, wind, blessures, super tie-breaks, langdurige rally’s, snelle ballen, dropshots, smashes, volleys, winnaars en verliezers.  Het kwam allemaal voorbij tijdens de clubkampioenschappen enkel en mix, die van 18 juni tot en met 1 juli plaatsvonden. Er waren vele en spannende wedstrijden te zien.

Lees verder

Sponsoren